Skip to main content
Originele onderdelen
Betrouwbare kwaliteit
Vakkundige hulp en advies

Bent u op zoek naar originele onderdelen voor de automerken van de VAG? Het platform van De Partsmanagers biedt distributeurs, garages, importeurs, grossiers en andere bedrijven uit de autobranche de mogelijkheid tot inkopen van originele onderdelen voor auto’s binnen de VAG. Wij geven u toegang tot onze voorraden, informatie en data van de verschillende auto-onderdelen. U vind in ons ruime aanbod enkel originele onderdelen voorzien van sticker of label.

Selecteer de juiste onderdelen

Voor welke merken kan ik originele onderdelen kopen van de VAG?

VAG is ook wel bekend onder de naam Volkswagen AG Group. Het autoconcern bestaat uit verschillende merken die personenauto’s en bedrijfswagens produceren. Voor onder meer Audi, Porsche en Bentley kunt u via ons originele VAG- onderdelen inkopen. Ook Seat, Skoda en Lamborghini vallen onder de VAG. Als leverancier van auto-onderdelen ondersteunen we u graag met uw bedrijf of organisatie binnen de autobranche. U kunt eenvoudig originele onderdelen voor alle automerken binnen de VAG bij ons inkopen.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact op

Als VAG-onderdelenspecialist leveren wij originele onderdelen voor alle auto’s die vallen onder de VAG. Wilt u originele onderdelen voor de VAG inkopen? Meld u kosteloos aan voor ons online platform. Na goedkeuring van uw aanmelding ontvangt u toegang tot ons bestelplatform. Via het platform kunt u originele onderdelen inkopen voor de VAG, maar bijvoorbeeld ook voor merken als BMW.

Contactformulier

  Bent u geïnteresseerd in onze promo’s, neem onderstaand contact op.

   Open chat
   Question?
   Hello, do you have any questions? Send a message!