Skip to main content
Originele onderdelen
Betrouwbare kwaliteit
Vakkundige hulp en advies
Selecteer de juiste onderdelen

Bent u als distributeur of autospecialist op zoek naar originele onderdelen voor auto’s van BMW? De Partsmanagers helpt u graag bij deze zoektocht. Bij ons kunt u originele BMW auto-onderdelen inkopen. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van onderdelen van Europese, Koreaanse en Japanse automerken. Tegenwoordig zijn auto’s een stuk complexer geworden, mede door rijhulp- en veiligheidssystemen. Ons online platform zorgt ervoor dat u, ondanks de hoge vraag naar originele onderdelen voor BMW auto’s, toch aan de vraag naar onderdelen kan voldoen. Wij leveren niet alleen auto-onderdelen, maar ondersteunen u ook met OE-data en informatie.

Wij leveren 100% originele onderdelen voor BMW auto’s

Als leverancier van auto-onderdelen leveren wij volledig authentieke, originele auto-onderdelen van BMW die u via ons platform kunt inkopen. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis in de autobranche hebben wij de mogelijkheid om deze originele onderdelen voor BMW-auto’s rechtstreeks vanuit de distributiecentra van de autofabrikant te leveren. Deze onderdelen zijn altijd voorzien van een origineel label of sticker, om de echtheid te bevestigen.

Deze originele BMW auto-onderdelen kunt u bij ons inkopen

Als uw specialist in BMW auto-onderdelen bieden wij u een ruim assortiment van originele auto-onderdelen aan, voor alle series van het merk BMW. Onder meer de volgende onderdelen vindt u in ons aanbod:

 • ADblue-tanks
 • EGR-kleppen
 • Interieurfilters
 • Thermostaathuizen
 • Remschijven en remblokken

Registreer u snel voor ons online platform

Wilt u gebruiken maken van onze diensten? Meld u gratis aan voor ons online platform. Via het bestelsysteem kunt u deze originele auto-onderdelen van BMW rechtstreeks inkopen. Naast het leveren van originele BMW auto-onderdelen, verkopen wij ook onder meer auto-onderdelen van Ford. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Contactformulier

  Bent u geïnteresseerd in onze promo’s, neem onderstaand contact op.

   Open chat
   Question?
   Hello, do you have any questions? Send a message!