Skip to main content
Originele onderdelen
Betrouwbare kwaliteit
Vakkundige hulp en advies

Bent u werkzaam in de autobranche en wilt u originele onderdelen inkopen bij een BMW-specialist? De Partsmanagers is de schakel tussen bedrijven in de autobranche en merkfabrikanten. Op ons online platform vindt u originele auto-onderdelen van BMW die wij leveren aan elke merkspecialist. Wij leveren originele auto-onderdelen van Europese, Koreaanse en Japanse automerken. Bent u een specialist en wilt u originele auto-onderdelen van het merk BMW afnemen? Wij voorzien u van waardevolle informatie en extra advies.

Selecteer de juiste onderdelen

Welke originele onderdelen koopt u bij ons als uw BMW-specialist?

Dankzij ons directe contact met de autofabrikant, zijn wij in staat om u als merkspecialist van originele auto-onderdelen van BMW te voorzien. Als BMW-specialist bieden wij onder meer de volgende originele onderdelen van BMW aan:

 • Bougies
 • Interieurfilters
 • Distributieriemen
 • Remschrijven
 • Waterpompen

Bent u als specialist werkzaam in de auto-industrie en wilt u originele auto-onderdelen van BMW kopen? Voordat u gebruik kan maken van onze diensten dient u zich eerst aan te melden. Na goedkeuring van uw aanmelding ziet u welke originele auto-onderdelen van BMW u bij ons als uw merkspecialist kunt kopen. Wij bieden naast originele onderdelen van BMW ook producten van andere automerken aan u als specialist aan, waaronder originele onderdelen van Volvo.

Deze originele BMW auto-onderdelen koopt u als specialist bij ons

Wij hebben jarenlange ervaring in de autobranche. Dankzij onze ruime kennis halen wij als BMW-specialist originele onderdelen rechtstreeks bij de autofabrikant. Alle originele BMW-onderdelen die wij als merkspecialist leveren, zijn voorzien van origineel label of sticker. Aan dit label of sticker ziet u dat het onderdeel van de autofabrikant komt. Door het tekort aan specifieke auto-onderdelen is het helaas moeilijker om aan vervangende onderdelen te geraken. Via ons platform heeft u daarom de mogelijkheid om als specialist makkelijker aan originele BMW auto-onderdelen te komen.

Schrijf u in en plaats uw bestelling

Het inkopen van originele BMW auto-onderdelen als merkspecialist doet u via ons online platform. Meld u gratis aan. Na goedkeuring van uw aanmelding krijgt u toegang tot onze volledige voorraad. Wilt u meer informatie ontvangen over het aanschaffen van originele onderdelen bij ons als BMW-specialist? Of bent u een merkspecialist en bent u op zoek naar originele BMW auto-onderdelen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag. Naast het leveren van originele BMW auto-onderdelen, is het ook mogelijk om via ons Hyundai-onderdelen in te kopen.

Contactformulier

  Bent u geïnteresseerd in onze promo’s, neem onderstaand contact op.

   Open chat
   Question?
   Hello, do you have any questions? Send a message!