Skip to main content
Originele onderdelen
Betrouwbare kwaliteit
Vakkundige hulp en advies

Wilt u originele Ford auto-onderdelen inkopen voor uw bedrijf of organisatie? Via het online platform van De Partsmanager bestelt u eenvoudig al uw gewenste onderdelen. Voor ieder model, van een Ford Focus tot Ford Fiësta, vindt u bij ons originele auto-onderdelen. Door uzelf aan te melden voor ons platform, krijgt u toegang tot de bestelfunctie. Wilt u graag advies of meer informatie? Wij hebben jarenlange ervaring in de autobranche en delen onze kennis graag met u als afnemer.

Selecteer de juiste onderdelen

Waar komen onze originele Ford auto-onderdelen vandaan?

Alle originele Ford auto-onderdelen die u kunt inkopen via ons als Ford-specialist, komen vanuit de originele fabrikant. De producten zijn altijd voorzien van een sticker of label. Op die manier waarborgen wij de kwaliteit van de originele onderdelen. Door uzelf aan te melden voor ons platform, profiteert u van diverse inkoopvoordelen. Zo heeft u de mogelijkheid tot inkopen van originele Ford auto-onderdelen tegen aantrekkelijke prijzen. Naast het automerk Ford, kunt u bij ons terecht voor onderdelen van alle Europese, Koreaanse en Japanse automerken. Zo koopt u bijvoorbeeld ook onderdelen van Hyundai via ons.

Vraag om passend advies van onze experts

Wij verkopen enkel originele Ford auto-onderdelen via ons platform. Meld u gratis aan en bestel de onderdelen eenvoudig online. Heeft u vragen over de originele Ford auto-onderdelen die u via ons kunt inkopen? Als leverancier van auto-onderdelen helpen wij u graag bij het vinden van de juiste producten. Neem daarom contact met ons op. Bent u een merkspecialist of op zoek naar andere onderdelen? Bekijk dan ook de auto-onderdelen die u onder meer kunt aanschaffen voor de VAG-groep.

Contactformulier

  Bent u geïnteresseerd in onze promo’s, neem onderstaand contact op.

   Open chat
   Question?
   Hello, do you have any questions? Send a message!