Skip to main content
Originele onderdelen
Betrouwbare kwaliteit
Vakkundige hulp en advies

De Partsmanager is dé Ford auto-onderdelenspecialist in Nederland. Via ons online platform heeft u de mogelijkheid om verschillende originele onderdelen te kopen van automerken. Wij fungeren als schakel tussen u als afnemer en de autofabrikant. Bij ons vindt u ruim aanbod aan auto-onderdelen van de hoogste kwaliteit. Deze koopt u in tegen een scherpe prijs.

Selecteer de juiste onderdelen

Naast het merk Ford zijn wij ook voor andere merken de auto-onderdelenspecialist

Wij leveren originele onderdelen van diverse merken aan merkspecialisten, autodealers, importeurs, distributeurs en andere afnemers werkzaam in de autobranche. Wij zijn niet alleen een auto-onderdelenspecialist voor onderdelen van het merk Ford, maar ook voor andere merken. Zo zijn wij bijvoorbeeld ook uw:

Alle onderdelen voor auto’s koopt u bij ons eenvoudig online in. Zo leveren wij onder meer motoronderdelen, bougies en remschijven. U krijgt toegang tot onze bestelfunctie na goedkeuring van uw aanmelding voor het online platform.

Bespaar kosten zonder in te leveren op kwaliteit

Wilt u gebruiken maken van onze diensten als Ford auto-onderdelenspecialist? Schrijf u dan in voor het online platform maak gebruik van al onze diensten als uw leverancier van auto-onderdelen. Onze diensten bestaan onder andere uit het geven van advies en informatie, maar ook ondersteuning bij OEM-projecten. Omdat wij de onderdelen op grote schaal inkopen, profiteert u tevens van aantrekkelijke prijzen.

Contactformulier

  Bent u geïnteresseerd in onze promo’s, neem onderstaand contact op.

   Open chat
   Question?
   Hello, do you have any questions? Send a message!