Skip to main content
Originele onderdelen
Betrouwbare kwaliteit
Vakkundige hulp en advies

Wilt u onderdelen voor auto’s die onder de Volkswagen AG Group (ofwel VAG) vallen, inkopen? Dat kan via het online platform van De Partsmanagers. Wij vormen de schakel tussen merkfabrikanten en afnemers, waaronder distributeurs, garages en autodealers. Na goedkeuring van uw aanmelding, ontvangt u toegang tot onze bestelfunctie. Wij voorzien u niet alleen van de beste onderdelen, maar geven ook graag waardevolle adviezen informatie met betrekking tot de onderdelen.

Selecteer de juiste onderdelen

Originele onderdelen voor auto’s uit de VAG inkopen

Als leverancier van auto-onderdelen bieden wij u de mogelijkheid om onderdelen voor allerlei automerken te kopen. De onderdelen komen rechtstreeks van de autofabrikant en zijn voorzien van een sticker of label. Op die manier waarborgen wij de echtheid van de onderdelen als VAG-specialist. Er vallen verschillende auto’s onder de VAG, waarvoor u bij ons onderdelen kunt inkopen, waaronder:

 • Volkswagen
 • Audi
 • Seat
 • Skoda
 • Porsche

U koopt alle originele VAG-onderdelen eenvoudig via ons gratis bestelplatform.

Registreer uzelf gratis voor ons online platform

Voor het inkopen van onderdelen voor automerken binnen de VAG, zit u bij ons goed. Wilt u VAG-onderdelen inkopen voor uw bedrijf? Registreer u gratis en eenvoudig voor ons platform en profiteer van diverse inkoopvoordelen, bijvoorbeeld onze uitstekende prijzen. Ook voor andere Europese, Koreaanse en Japanse automerken koopt u via ons platform originele onderdelen. Zo leveren wij ook onderdelen voor PSA via ons platform.

Contactformulier

  Bent u geïnteresseerd in onze promo’s, neem onderstaand contact op.

   Open chat
   Question?
   Hello, do you have any questions? Send a message!