Skip to main content
Originele onderdelen
Betrouwbare kwaliteit
Vakkundige hulp en advies

Wilt u onderdelen voor auto’s kopen bij een VAG-specialist? De Partsmanagers vormt de schakel tussen de autofabrikant en u als afnemer. Via ons platform koopt u originele onderdelen in voor auto’s van Europese, Koreaanse en Japanse merken. Bent u werkzaam bij een garage, als distributeur of als VAG-merkspecialist en wilt u onderdelen kopen? Bij ons vindt u alles wat u zoekt.

Selecteer de juiste onderdelen

Voor welke auto’s koopt u onderdelen bij ons als VAG-specialist?

De VAG-groep, ofwel de Volkswagen AG Group, produceert twaalf automerken. Al deze automerken werken zelfstanding, ondanks dat ze zijn aangesloten bij het autoconcern. De VAG bevat merken die personenauto’s en bedrijfsauto’s fabriceren. Onder het VAG-concern valt natuurlijk Volkswagen, maar u koopt bij ons als VAG-merkspecialist ook onderdelen voor andere automerken, waaronder:

 • Audi
 • ŠKODA
 • Porsche
 • Bentley
 • Bugatti
 • Lamborghini

Het inkopen van VAG-onderdelen doet u bij ons als uw VAG-specialist. Als leverancier van auto-onderdelen importeren wij producten rechtstreeks uit de voorraden van de autofabrikant. De onderdelen zijn voorzien van een origineel sticker of label. Hierdoor waarborgen wij als VAG-merkspecialist de betrouwbaarheid en echtheid van de onderdelen. Doordat wij de onderdelen op grote schaal inkopen, bieden wij ze tegen aantrekkelijke prijzen aan voor onder meer de VAG-merkspecialist, importeur en distributeur.

Meld uzelf aan voor ons online platform en bestel

Wilt u originele VAG-onderdelen inkopen? Meld u gratis aan voor ons online platform en ontdek het uitgebreide assortiment. Twijfelt u over welke VAG-onderdelen u nodig heeft? Onze experts voorzien u graag van passend advies. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier. Als VAG-specialist voorzien wij u en uw bedrijf graag van de beste onderdelen.

Contactformulier

  Bent u geïnteresseerd in onze promo’s, neem onderstaand contact op.

   Open chat
   Question?
   Hello, do you have any questions? Send a message!