Skip to main content
Originele onderdelen
Betrouwbare kwaliteit
Vakkundige hulp en advies

Bent u werkzaam in de autobranche en wilt u onderdelen inkopen voor de VAG? De Partsmanagers biedt als VAG-merkspecialist een groot aanbod aan van originele onderdelen. De VAG-groep, ofwel Volkswagen AG Groupe, is een concern van verschillende automerken. Onder de VAG vallen onder meer de merken Volkswagen, Audi en Seat. Dankzij onze ruime ervaring, kennis en netwerk als VAG-merkspecialist helpen wij onze afnemers aan originele onderdelen.

Selecteer de juiste onderdelen

Welke onderdelen voor de VAG kunt u bij ons kopen?

Binnen de VAG vallen diverse automerken, waaronder Audi, Seat, Skoda en Porsche. Voor alle merken die binnen het autoconcern vallen, vindt u bij ons als uw VAG-merkspecialist originele onderdelen. Bij ons koopt u onder meer:

 • Remschijven en -blokken
 • Motoronderdelen en toebehoren
 • Schokdempers
 • Ruitenwissers
 • Accessoires, waaronder spiegels en koplampen

Als leverancier van auto-onderdelen vormen wij de schakel tussen garages, B2C-specialisten, grossiers en merkspecialisten. Bent u als VAG-merkspecialist op zoek naar originele onderdelen? Het inkopen van VAG-onderdelen doet u eenvoudig via ons gratis platform. Wij kopen onze voorraden rechtstreeks in via de autofabrikant, waardoor u verzekerd bent van betrouwbare en originele producten. Als u zich aanmeldt voor het online platform krijgt u inzicht in onze voorraden originele onderdelen en in de data van ons als VAG-specialist. Bent u voor uw garage, of ander werk binnen de autobranche, ook op zoek naar auto-onderdelen van andere automerken? Naast dat wij een VAG-merkspecialist zijn, leveren wij bijvoorbeeld ook onderdelen als PSA-specialist.

Plaats uw bestelling via het bestelsysteem

Wilt u originele onderdelen voor de VAG bestellen bij een VAG-specialist? Meld u dan gratis aan voor ons online platform. Nadat wij uw aanmelding hebben goedgekeurd, krijgt u de mogelijkheid tot inkopen van originele onderdelen bij ons als uw VAG-merkspecialist. Voor advies of bij problemen neemt u contact met ons op.

Contactformulier

  Bent u geïnteresseerd in onze promo’s, neem onderstaand contact op.

   Open chat
   Question?
   Hello, do you have any questions? Send a message!