Skip to main content
Originele onderdelen
Betrouwbare kwaliteit
Vakkundige hulp en advies

Wilt u originele onderdelen aanschaffen bij dé PSA-specialist? De Partsmanagers zorgt voor levering van originele onderdelen van de PSA-autogroep tegen een aantrekkelijke prijs. PSA is een Franse autogroep waar verschillende automerken onder vallen, zoals Peugeot. Dankzij onze hulp als PSA-specialist kunt u originele onderdelen laten leveren rechtstreeks uit de PSA-distributiecentra. Daarnaast is het mogelijk dat De Partsmanagers u helpt met uw logistieke, maar ook backorder problemen.

Selecteer de juiste onderdelen

Voor welke auto’s koopt u onderdelen via ons als uw PSA-specialist?

Via ons online platform heeft u de mogelijkheid tot het inkopen van onderdelen voor de PSA. Onder de Franse PSA-autogroep vallen onder meer de volgende automerken:

 • Peugeot
 • Opel
 • Citroën
 • Vauxhall
 • DS Automobiles

Dankzij onze contacten en jarenlange ervaring in de autobranche, leveren wij diverse onderdelen voor auto’s uit de Groupe PSA. Alle auto-onderdelen die wij leveren zijn 100% origineel en komen rechtstreeks uit de magazijnen van PSA-merken. Daarnaast zijn deze onderdelen voorzien van een label of sticker wat u verzekerd van de juiste kwaliteit. Naast onderdelen voor de PSA, leveren wij ook onderdelen voor de VAG groep.

Bestel authentieke onderdelen via ons platform

Wilt u gebruikmaken van onze service als dé PSA-specialist in het leveren van originele onderdelen? Schrijf u dan in voor ons online platform. Na goedkeuring van uw aanmelding maakt u gebruik van al onze services. Daarnaast krijgt u toegang tot onze voorraden. Bij ons koopt u onderdelen voor allerlei automerken, waaronder onderdelen voor auto’s van Opel. Plaats uw bestelling via ons platform en profiteer van snelle levering.

Contactformulier

  Bent u geïnteresseerd in onze promo’s, neem onderstaand contact op.

   Open chat
   Question?
   Hello, do you have any questions? Send a message!