Skip to main content
Originele onderdelen
Betrouwbare kwaliteit
Vakkundige hulp en advies

Originele onderdelen voor de Groupe PSA inkopen, doet u via De Partsmanagers. Wij leveren originele onderdelen voor Europese, Koreaanse en Japanse automerken. Ons online platform biedt distributeurs, grossiers, dealers en merkspecialisten de mogelijkheid tot het inkopen van originele onderdelen, bijvoorbeeld voor auto’s die vallen onder de Groupe PSA.

Selecteer de juiste onderdelen

Originele onderdelen voor auto’s uit de Groupe PSA inkopen bij de specialist

Wij vinden het belangrijk dat u de juiste onderdelen kan aanschaffen voor uw bedrijf. Alternatief-onderdelen zijn vaak niet de juiste keuze, omdat moderne auto’s complex zijn. Wij gaan graag met u een zakelijke samenwerking aan, waarbij wij PSA auto-onderdelen bij u leveren. Onder de PSA-groep valt het automerk Opel, maar ook andere automerken, waaronder:

 • Peugeot
 • Citroën
 • DS Automobiles

Naast onderdelen voor de PSA, zijn wij ook specialist als het gaat om originele auto-onderdelen voor auto’s uit de VAG-groep. Wij bieden een breed assortiment aan onderdelen aan. Al onze onderdelen komen rechtstreeks uit de distributiecentra van autofabrikanten. Deze onderdelen zijn voorzien van een originele label of sticker. Wij denken ook graag mee met specifieke wensen met betrekking tot het assortiment.

Meld u aan voor ons online platform en koop onderdelen in

Wilt u gebruikmaken van onze diensten en originele onderdelen voor de PSA of andere auto’s inkopen? Meld u gratis en eenvoudig aan voor ons online platform. Nadat wij uw aanmelding hebben goedgekeurd, krijgt u toegang tot het bestelsysteem. Via De Partsmanagers koopt u onder meer onderdelen van de PSA-groep, maar ook andere onderdelen, zoals onderdelen van Ford in.

Contactformulier

  Bent u geïnteresseerd in onze promo’s, neem onderstaand contact op.

   Open chat
   Question?
   Hello, do you have any questions? Send a message!